Liqui Moly-motorolie udviklet til sports- og personbiler

​Leder du efter Liqui Moly-motorolie? Hos Sydjydsk Reservedele forhandler vi Liqui Moly-motorolie, som er blandt de blandt produkter i topklassen. Det er en tysk virksomhed, og de bruger deres erfaring fra sportsevents til at udvikle smøremidler til motorer i almindelig serieproduceret biler.

Beskyt motoren med den specialudviklede Liqui Moly-motorolie

​Liqui Moly-motorolie er designet til at tåle ekstrem belastning. Samtidig skiller olien sig ud ved sine stabile og udvidede smøreegenskaber.​ Liqui Moly-motorolier inddeles i følgende:

  • Mineral - MoS, Leichtlauf Super Motoroil, Nova Super og Touring High Tech SPHD, som effektivt beskytter motoren – specielt slidte motorer. Olien mindsker friktion mellem sliddele, forebygger ridser og reducerer benzinforbrug.

  • Syntetisk - Synthoil Longtime SAE 0W-30, Synthoil Enegy, Diesel Energy, Synthoil High Tech og Top tech, som er energibesparende og har særlige antifriktion-egenskaber. Olien brænder ikke ud og lægger en stærk og beskyttende film omkring motoren.
  • Semisyntetisk - Molygen New Generation, MoS2, Leichtlauf SAE og LKW Langzeit-Motoroil, som bevarer sin flydeevne ved lave temperaturer, og som dermed forhindrer tørfriktion ved motorstart. Olien forhindrer ridser på motorens overflade og hjælper mod motorlarm.

Vi vælger leverandørerne ud fra kvalitet, og vi sælger primært vores produkter i telefonen. Vores medarbejdere har mange års erfaring og sidder altid klar til at hjælpe.

Kontakt os for at bestille smøremidler til motoren

Vi står klar med råd og vejledning til at vælge det bedste smøremiddel til din bil. Vi tager gerne en snak om, hvad Liqui Moly-motorolie kan gøre for din motor. Du kan ringe til os på ​75 36 25 44 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail sr@mail.dk.

​​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Sydjysk Reservedele A/S

CVR: 75143516

Adresse​

Vinkelvej 10

6600 Vejen

Kontakt

Telefon: ​75 36 25 44

E-mail: sr@mail.dk

Vejen

Sydjydsk Reservedele A/S

Telefon: 75 36 25 44

Sydjydsk Industri-teknik ApS

Telefon: 75 36 25 55

CVR: 75143516

Vinkelvej 10, 6600 Vejen

E-mail: Sr@mail.dk​

​Vejle​

Auto-G Vejle

Telefon: 75 82 31 55

Ladegårdsvej 6, 7100 Vejle

E-mail: rj@sydjydsk-reservedele.dk

Horsens

Burchardt Autodele

Telefon: 75 62 34 00

Gotlandsvej 8, 8700 Horsens

E-mail: benjamin@burni.dk